omnivo@omnivo.hu
+36-30/106-0516
Rotoclear szerszámgép kiegészítők.
Gyártástechnológia / Rotoclear Gmbh / Szerszámgép kiegészítők

Kamerafelügyelet szerszámgépek folyamatbiztonságának növeléséhez

2017-ben a Rotoclear szerszámgépek forgóablakaira szakosodott gyártóként piacra dobta 4K felbontásra képes kamerarendszerét, mely kivételes lehetőségeket nyitott meg az ipari alkalmazások folyamatbiztonságának növelésében. A kamerarendszer a betekintésre szolgáló forgóablakokhoz hasonlóan nedves megmunkálás és nagyobb igénybevétel - pl. nagymennyiségű forgácsleválasztás - mellett is alkalmazható az egyedi, nagyfordulató frontlencse elé helyezett forgólapjának köszönhetően.

Milyen szerszámgépek és ipari berendezések esetében használhatóak a Rotoclear kamerarendszerek?

A Rotoclear kamerarendszerek kifejezetten könnyű installálhatóságuknak és kompakt méretüknek köszönhetően számos szerszámgépben és egyedi célgépben is alkalmazhatóak. A kamera fejegységek többféle gyújtótávolsággal rendelhetőek és a Zoom funkció segítségével akár nagyobb ipari gépeken belül is felvételeket készíthetnek és fontos adatokat gyűjthetnek a technológusok, operátorok számára. A kamerafejekhez tartozó vezérlőegység tetszés szerint beépíthető külső helyre vagy - az adott profilszabvány mellett - akár az elektromos szerelőszekrénybe is.

Milyen felvételi módokat és lehetőségeket biztosítanak a Rotoclear kameraegységei?

Az egységek képesek maximális 4K felbontás mellett, streamingként folyamatos felvételt készíteni és ezt akár USB, HDMI és Ethernet kapcsolat segítségével a vezérlőre vagy egy külső monitorra küldeni. A berendezéssel HD és FullHD felbontású videofelvétel is rögzíthető, a videofájl hálozati kapcsolat mellett külső tárhelyre vagy USB-n keresztül külső adattárolóra menthető. A rendszer szoftverkörnyezete könnyen kezelhető és több hasznos funkcióval rendelkezik. A kamera Zoom opciójával könnyen beállíthatjuk, hogy a kijelzőn mit szeretnénk figyelemmel követni. Több fejegység egyszeri használatára is van lehetőségünk, akár osztott képernyőn is, illetve válthatunk az egyes perspektívák között. A szoftveralkalmazás programozási interfésze (API) pedig egyedi, programozott opciókkal bővíthető. Ha felkeltettük érdeklődését a Rotoclear termékeivel kapcsolatban, kérem, keressen bennünket bizalommal bármely elérhetőségünkön.

Blog bejegyzések és hírek
Alumínium megmunkálása Firstattec egyélű marószerszámokkal
Firstattec szerszámok HSC marás egyélű Firstattec marószerszámokkal Részletek
  • Firstattec
  • Megmunkálás
  • HSC
Rotoclear forgóablakok és kamerarendszerek.Rotoclear kiegészítők Kamerafelügyelet szerszámgépek folyamatbiztonságának növeléséhez Részletek
  • Rotoclear
  • Folyamatbiztonság
  • Gyártás
MQL hűtés Microjet hűtőegységekkel
Microjet hűtőrendszerek MQL hűtési rendszerek a Microjet-től Részletek
  • Microjet Gmbh
  • Ethanol hűtés
  • MQL Porlasztásos hűtés